'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'De vogels vliegen af en aan, een heerlijk gevoel van vrijheid'

'De vogels vliegen af en aan, een heerlijk gevoel van vrijheid'

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

' zo goed voor mijn humeur '

' zo goed voor mijn humeur '

lang leve de LENTE!

lang leve de LENTE!

nieuws

Woensdag | 13 juli 2022

vanmorgen vroeg om 7 uur kwamen de eerste gasten van vandaag aan: een reegeit met haar 2 jongen kwam knabbelen aan gras en bloemetjes. oh wat is dat mooi!

Vrijdag | 15 april 2022

laadpaal

Op de parkeerplaats staat een laadpaal. 2 auto,s kunnen daartegelijk opladen. Gelieve er niet te parkeren als u niet laadt. Wellicht ten overvloede kunnen we zeggen dat u op de kampeerplek niet kunt laden! U zorgt dan voor overbelasting van het net, en de kosten van het herstel zullen op u worden verhaald. Daarom zijn we blij met de mogelijkheid om op de parkeerplaats te kunnen laden. U laadt dan via de zonnepanelen die op het toiletgebouw liggen.

Vrijdag | 15 april 2022

(zonne)warmte voor de boiler

Op het dak van het toiletgebouw ziet u een installatie met zwarte buizen. Dit is onze warmwatervoorziening.  We zijn nu minder afhankelijk van gas, dat is mooi. Voor de legionellabestrijding wordt  de boiler regelmatig, en indien nodig met gas, op de gewenste temperatuur gebracht. De verwachting is dat het systeem verder goed genoeg is om aan alle warmwatervraag te voldoen. Prachtig toch!

Donderdag | 03 februari 2022

rustig an.

Er staat weer een nieuw kampeerseizoen voor de deur. De voorbereidingen zijn in volle gang. we hebben er al weer zin in om onze gasten te mogen begroeten.

Dit jaar voeren we wat veranderingen door, 

Binnenkort ( we doen ons best), komt er een nieuwe plattegrond op de site en dat ziet u dat we de kampeerplaatsen anders genummerd hebben. Op de velden gaat u tegels vinden met daarop de nummers. We hebben de plekken op het achterste veld vergroot. Ook daar zijn nu 10 plekken. Op het sportveld houden we altijd plek vrij voor kampeerders met een kleine tent, zoals wandelaars en fietsers, of motorrijders.

We gaan werken met een vast tarief per kampeerplek voor 2 personen met een groot kampeermiddel. Voor iedereen scheelt dat rekenwerk. 

En we gaan het toch weer proberen: toiletpapier ophangen in het toiletgebouw. Wel zo fijn voor iedereen, en we gaan er van uit dat het nu goed gaat. daarmee bedoelen we dat het geen rommeltje wordt.

Op en in het toiletgebouw komt een nieuw warmwatersysteem op zonne-energie. Zo zullen we veel minder gas nodig hebben. IVM legionella zal 1 maal per week de boiler nog even extra opgestookt moeten worden, al met al scheelt het wel veel.

Helaas zullen we een aantal grote dennen moeten kappen. De bomen zijn niet meer vitaal. Natuurlijk komen er andere bomen voor terug, het zal echter wel even wennen zijn. 

Nog even dit: de nieuwe slagboom, die vorig jaar in gebruik is genomen, funktioneert goed. Wel is het bij het uitrijden van belang om in langzaam tempo de buitenbocht te nemen, dan vindt de camera u wel.

Nog even.. maar ook nu bent u al welkom hoor!

Thumbnail

Fotogalerij

Een impressie door de jaren heen van camping Elfbergen, van de omgeving, de planten en de dieren.

Preview 

Video's

Dit filmpje geeft een indruk van de mooie omgeving, en van onze camping. De film is gemaakt in 2011.