'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'De vogels vliegen af en aan, een heerlijk gevoel van vrijheid'

'De vogels vliegen af en aan, een heerlijk gevoel van vrijheid'

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

' zo goed voor mijn humeur '

' zo goed voor mijn humeur '

lang leve de LENTE!

lang leve de LENTE!

nieuws

Maandag | 13 oktober 2014

aan de slag

Vandaag is het eerste gedeelte van het beton gestort.  Beton voor de vloeren van 3 nieuwe blokhutten. Deze blokhutten worden te koop aangeboden. Bent u nieuwsgierig of belangstellend? Komt u gerust langs om te kijken. We kunnen de blokhut ook casco afleveren, zo dat u deze geheel naar eigen smaak en inzichten kunt afbouwen.

Bekijk de foto's, maak een afspraak. 

 

Donderdag | 28 augustus 2014

doorzomeren.

er is weer een heerlijk zonnetje. De laatste pruimen zijn omgetoverd tot jam, de appels hangen te rijpen, de peren glimmen. De velden zijn de regens goed doorgekomen. Het water is allemaal snel weggezakt. Gasten genieten van het warme toiletgebouw, en kunnen er dan weer volop op uit: wandelen, fietsen, feestweek in Balk, najaarsmarkten, bootje varen enz. enz.

Wij zijn druk met de voorbereidingen van het 'koken voor mannen'. Ons jaarlijks kook- en proeffestijn. Volgende week zaterdag is het feest daar. De hulptroepen uit Brielle pakken hun koffers ook weer in. Een aantal gerechten moet nu al voorbereid worden. Kom dus gerust ( als u zich opgegeven heeft als kok tenminste, voor anderen is het vanaf nu verboden terrein), even neuzen in de keuken van de kantine. Oh ja, nog even zand bestellen voor.....   verrassing!

Vrijdag | 09 mei 2014

putter

In de vlier voor het keukenraam is een paartje distelvinken aan het nestelen. Ik kom nergens meer aan toe, want ik sta steeds te kijken. Ze komen met zijn tweetjes aanvliegen, en vliegen even later samen weer weg. Ik snap niet waarom ze hun nestje op een enorm wiegende tak maken. Die eitjes zijn straks al meten geklutst!

Ik ben ook steeds bezig om een foto te maken. Dat was vandaag een koud klusje. Echt koud dus.

Vrijdag | 25 april 2014

succes!

Wij wensen Bas, Mark, Mark, William en Julian, die samen ons camping Elfbergenteam vormen, veel sportief plezier toe bij de Dirty Herrie-Race morgen! Zet 'm op jongens!

Woensdag | 09 april 2014

fruitbomen in bloei

De fruitbomen beginnen nu echt te groeien. diverse soorten appels, peren, kersen. Sommige zoemen van de hommels. Dit jaar is er sprake van uitbundige bloei!

Verder doen alle vogeltjes hun best om van 'smorgens vroeg tot 'savonds laat een natuurconcert te verzorgen. En de nesten worden gebouwd, verstevigd. De eerste jonge tortel dartelt al rond. Grappig gezicht.

Thumbnail

Fotogalerij

Een impressie door de jaren heen van camping Elfbergen, van de omgeving, de planten en de dieren.

Preview 

Video's

Dit filmpje geeft een indruk van de mooie omgeving, en van onze camping. De film is gemaakt in 2011.