'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'De vogels vliegen af en aan, een heerlijk gevoel van vrijheid'

'De vogels vliegen af en aan, een heerlijk gevoel van vrijheid'

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

' zo goed voor mijn humeur '

' zo goed voor mijn humeur '

lang leve de LENTE!

lang leve de LENTE!

nieuws

Zondag | 20 december 2009

Ton is weer thuis.


Ton is weer thuis. Een grotere overgang kan je niet bedenken: van meer dan 30 graden temperatuur, naar meer dan 30 cm sneeuw! Hij heeft het GEWELDIG gehad! Allemaal de hele hartelijke groeten! en hier een plaatje van mooi Gaasterland.

Dinsdag | 24 november 2009

Voor alle nieuwsgierigen kunnen we laten weten dat de wereldreiziger het goed maakt.


Voor alle nieuwsgierigen kunnen we laten weten dat de wereldreiziger het goed maakt. Hij is nu net de grens bij Mauretanie over.

Donderdag | 08 oktober 2009

goed nieuws voor al onze vaste gasten met een jaarplaats!!!! De gemeente heeft de toeristenbelasting voor een jaarplaats verlaagd!!!! U betaalt volgens de brief van de gemeente die gisteren kwam, volgend jaar veertig euro minder.


goed nieuws voor al onze vaste gasten met een jaarplaats!!!! De gemeente heeft de toeristenbelasting voor een jaarplaats verlaagd!!!! U betaalt volgens de brief van de gemeente die gisteren kwam, volgend jaar veertig euro minder. Kijk, daar zijn we allemaal blij om.

Maandag | 17 augustus 2009

Dat egeltjes een hoop lawaai maken bij het liefdesspel, dat had ik al eens gelezen.

Dat egeltjes een hoop lawaai maken bij het liefdesspel, dat had ik al eens gelezen. Dat ze snuiven en blazen naar elkaar, dat wist ik niet. Vandaar dat ik niet snapte wat ik toch hoorde in de voortuin. Toen ik het zag, moest ik lachen. Een aandoenlijk gezicht hoor, zo een egelcaroussel.

Dinsdag | 28 juli 2009

wopke, enny, foka, marina, ida, jakob, jantien, koosje, ton, allemaal zijn ze druk met organiseren: bingo, klaverjas, stenen schilderen, vissen, kaarten maken, knutselen, speurtocht.

wopke, enny, foka, marina, ida, jakob, jantien, koosje, ton, allemaal zijn ze druk met organiseren: bingo, klaverjas, stenen schilderen, vissen, kaarten maken, knutselen, speurtocht. Er is hier vanalles mogelijk. zullen we binnenkort stokbroodjes bakken?

Maandag | 20 juli 2009

de vogels zijn gevlogen, het waren er toch 4! Nu dartelen er hier allemaal kabouters en elfen in de speeltuin en over de terreinen.

de vogels zijn gevlogen, het waren er toch 4! Nu dartelen er hier allemaal kabouters en elfen in de speeltuin en over de terreinen. Het is gezellig op de camping.

Zaterdag | 04 juli 2009

drie kleine koppies steken boven de rand uit.

drie kleine koppies steken boven de rand uit. Om ze niet te veel te storen.. nu even geen plaatje.

Donderdag | 18 juni 2009

Er wordt zo hard gewerkt en gebroed.Er wordt zo hard gewerkt en gebroed. ondanks complete schoolklassen die vlakbij spelen, en ondanks alle belangstelling!De jonge duiven zijn net uitgevlogen.

Maandag | 01 juni 2009

zo snel gaat het.


zo snel gaat het.

Zondag | 24 mei 2009

boerenzwaluwen hebben de nieuwe luifel uitgekozen om een nestje te bouwen.
boerenzwaluwen hebben de nieuwe luifel uitgekozen om een nestje te bouwen. Echt mooi om te zien!

Woensdag | 13 mei 2009

wat een heerlijke lente.


wat een heerlijke lente. de meeste boompjes slaan goed aan. de kruidentuin is beplant en ingezaaid. Kinderen missen hun 'dropplant'( venkel). gelukkig hebben we 2 zaailingen ontdekt. deze worden nu gekoesterd.het is gezellig druk bij de kampeerders.

Maandag | 23 maart 2009

Hornburger Pfannkuchen, Sweathart, Varikse Zwarte, Kruideniertje.

Hornburger Pfannkuchen, Sweathart, Varikse Zwarte, Kruideniertje.... en nog veel meer. Enig idee waar we het over hebben??? In de lente mooie bloesem, in de late zomer en herfst lekker snoepen.. We zijn trots op onze nieuwe aanplant. Als zij aanslaan, zal het bij U ook zeker aanslaan! Ook hebben we allemaal vogelvriendelijke bomen en struiken geplant. Aan het gekwetter te horen daarbuiten wordt het zeker op prijs gesteld.

Maandag | 16 februari 2009

Misschien probeert U ons wel te bellen, en.

Misschien probeert U ons wel te bellen, en.. nemen we maar niet op! Dat zou kunnen. We zijn namelijk druk met het maken van een nieuwe entree bij de receptie. En we zijn aan het snoeien. We horen dan niet altijd de telefoon. Bel gerust 's avonds, of mail: info@campingelfbergen.nl.
Het wordt trouwens wel weer mooi hoor, van dat Gaasterlandse hout.

Vrijdag | 30 januari 2009

De schaatsen staan nog klaar onder de kapstok, en toch begint het alweer te kriebelen: Ton heeft de buitenkant van de kantine onder handen.

De schaatsen staan nog klaar onder de kapstok, en toch begint het alweer te kriebelen: Ton heeft de buitenkant van de kantine onder handen. Laat U verrassen! Ondertussen komen er vragen en reserveringen, leuk! Zo gaan we vrolijk het nieuwe seizoen tegemoet.

Thumbnail

Fotogalerij

Een impressie door de jaren heen van camping Elfbergen, van de omgeving, de planten en de dieren.

Preview 

Video's

Dit filmpje geeft een indruk van de mooie omgeving, en van onze camping. De film is gemaakt in 2011.