'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'Je merkt meteen dat je in de natuur bent en dat kun je ook proeven'

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

'' heerlijk zonnig geel in het groen'"

"kleine wonderen bestaan hier"

"kleine wonderen bestaan hier"

' zo goed voor mijn humeur '

' zo goed voor mijn humeur '

lang leve de LENTE!

lang leve de LENTE!

Donderdag | 03 februari 2022

rustig an.

Er staat weer een nieuw kampeerseizoen voor de deur. De voorbereidingen zijn in volle gang. we hebben er al weer zin in om onze gasten te mogen begroeten.

Dit jaar voeren we wat veranderingen door, 

Binnenkort ( we doen ons best), komt er een nieuwe plattegrond op de site en dat ziet u dat we de kampeerplaatsen anders genummerd hebben. Op de velden gaat u tegels vinden met daarop de nummers. We hebben de plekken op het achterste veld vergroot. Ook daar zijn nu 10 plekken. Op het sportveld houden we altijd plek vrij voor kampeerders met een kleine tent, zoals wandelaars en fietsers, of motorrijders.

We gaan werken met een vast tarief per kampeerplek voor 2 personen met een groot kampeermiddel. Voor iedereen scheelt dat rekenwerk. 

En we gaan het toch weer proberen: toiletpapier ophangen in het toiletgebouw. Wel zo fijn voor iedereen, en we gaan er van uit dat het nu goed gaat. daarmee bedoelen we dat het geen rommeltje wordt.

Op en in het toiletgebouw komt een nieuw warmwatersysteem op zonne-energie. Zo zullen we veel minder gas nodig hebben. IVM legionella zal 1 maal per week de boiler nog even extra opgestookt moeten worden, al met al scheelt het wel veel.

Helaas zullen we een aantal grote dennen moeten kappen. De bomen zijn niet meer vitaal. Natuurlijk komen er andere bomen voor terug, het zal echter wel even wennen zijn. 

Nog even dit: de nieuwe slagboom, die vorig jaar in gebruik is genomen, funktioneert goed. Wel is het bij het uitrijden van belang om in langzaam tempo de buitenbocht te nemen, dan vindt de camera u wel.

Nog even.. maar ook nu bent u al welkom hoor!

<< terug naar het nieuwsoverzicht

Thumbnail

Fotogalerij

Een impressie door de jaren heen van camping Elfbergen, van de omgeving, de planten en de dieren.

Preview 

Video's

Dit filmpje geeft een indruk van de mooie omgeving, en van onze camping. De film is gemaakt in 2011.